Televisie- en videoproducties

Davidson profielfoto

Davidson

Creative producer

DRM creeërt en produceert creatieve mediaconcepten voor doelgroepen in Nederland en Portugees sprekende landen. DRM werkte samen met omroepen, zoals OPEN Rotterdam, Rijnmond en RTP África.

DRM ontwikkelt concepten en zorgt als actieve producent voor de realisatie van tv- en videocontent. DRM werkt met een netwerk van ervaren freelancers, zoals werkvoorbereiders (redacteuren), regisseuren, art director, (mobiele) cameramensen, editors, geluidsmannen, vormgevers, animatore en videomarketeers. De producties hebben altijd een herkenbare kwaliteit met de ingrediënten inspiratie, educatie en/of vermaak. Nieuwe technologieën worden in een rap tempo omarmd en in de werkwijze wordt ingezet op eigentijdse en frisse videostorytelling. Daarom wordt er graag gewerkt met jong en creatief talent. DRM heeft een voorliefde – en een uitgebreide portfolio – voor onderwerpen als cultuur, muziek, maatschappij, cultureel erfgoed en diversiteit. 

DRM maakte door de jaren heen online videoproducties voor MKB-bedrijven en organisaties, zoals overheden, culturele instellingen en adviesbureaus. Tegenwoordig legt DRM zich steeds meer toe op  het autonoom produceren van creatieve mediaconcepten voor doelgroepen in Nederland en Portugees sprekende landen. Zo werd in 2022 het tv-programma ‘TMC International 2022’, een internationale zangwedstrijd voor Caboverdiaans zangtalent (gelicentieerd aan RTP África).